Isällisiä mietteitä

Displaying 1-3 of 3 result(s).

Ticket to heaven

by Jaakko Nissiat 2011-02-27 21:29:29

Ostimme tuossa joku aika sitten jostain nettikaupasta tollasen Ticket to Heavenin kaksosasen välikausipuvun, tai jotain sen suuntasta ja nyt kun tuli ensimmäinen nollakeli niin iski vitutus.

Tuota merkkiä ovat kuulemma netissä kovasti kehuneet ja vähän tulee mieleen vanhahko sanonta että "miljoona kärpästä ei voi olla väärässä: Paska on hyvää". Kangas on kyllä ihan laadukkaan olosta ja ihan mielellään likka tuossa puvussa kävelee ja touhuaa ulkona, mutta kun...

Ensinnäkin pukua pakkauksesta purkaessa oli hupun reunasta yks neppari niin haperoa että jäi palasina käteen kun takkia hupusta pitäen nosti. Toisekseen hihansuut on niin ahtaat että pieniä käsiä ei niistä saa läpi kun runnomalla itkun säestyksellä. Täysin anteeksiantamatonta melkein yheksän kympin puvulta, kun kahenkympin puvutkin osaa käyttäytyä yhtä huonosti.

Hyvän mielen kaakao.

by Jaakko Nissiat 2011-02-18 16:09:47

Pikkasen yli yksvuotiaalle ikävämpi opettaa tuota marketinhyllyn o'boyn tai muunvastaavan sokeriliman juontia, tippuuhan ne hampaat vähemmälläkin. Onneksi löyty tuohonkin korvaava ratkasu:

  • 1 dl kevytmaitoa
  • 1 tl tummaa kaakaota
  • 1 tl xylitolia

Xylitoli löytyy marketista nimellä koivusokeri aivan liian pienessä purkissa ja näkyy sopivan melko moneen paikkaan, joten siitä tuleeki meidän jälkkärien ja vastaavien pikkumakeiden vakiomauste. Lisätietoja saa osoitteesta http://www.koivusokeri.fi

Gefilus purutabs.

by Jaakko Nissiat 2011-01-30 17:01:07

Omituinen ajatus iski kun etsin likalle purtavia probiootteja; mitä vittua nuo suomalaiset valmistajat ajattelevat, kun laittavat noihin tabuihin väriaineita ja makeutukseksi sorbitolia ja jotain muuta paskaa. Ja sit purkissa on 30 nappia ja hintaa parikymppiä. Tuosta gefilus-nappien tilanteesta vittuuntuneena selasin kaikki suomessa tarjottavat purtavat probiootit läpi ja kaikissa oli samat ongelmat.

Noh, tilaan sitten ens kuussa jenkeistä. IHerbissä 60 nappia joissa ei ole ite bakteerien lisäksi kuin fruktoosia, sitruunahappoa ja magmesiumstearaattia 9$ purkki. Haistakaatten paska suomalaiset myrkkytehtailijat.